MILOŠ RAJIČIĆ: Remi na „Marakani“!

Ž. U.

19. 07. 2024. u 08:55

NAŠ saradnik iz Novog Sada analizira startne mečeve prvenstava Srbije i Slovenije

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Реми на „Маракани“!

Foto: Printskrin/Arena sport

SRBIJA

TEKSTILAC - VOJVODINA 2

Vojvodina ima na startu šampionata teško gostovanje u Bačkoj Palanci gde će Tekstilac biti domaćin. Očekujem tvrdu pobedu Vojvodine protiv nezgodne ekipe iz Odžaka. Vojvodina ima ambicije da osvoji Kup i u prvenstvu da bude konkurentna Zvezdi i Partizanu u borbi za titulu. Tekstilac će mnogima biti tvrd orah u ligi.

NAPREDAK - PARTIZAN 2

Napredak je zbog renoviranja svog stadiona domaćin Partizanu u Humskoj. Biće to rutinska pobeda crno-belih.

C. ZVEZDA - JEDINSTVO X

Ovo će da bude po meni iznenađenje kola. Mislim da će zatvorenom igrom Jedinstvo uspeti da odnese bod za Ub. Očekuje se preko 20.000 gledalaca na otvaranju sezone. Crveno-beli imaju jako dobru strategiju i puno talentovanih igrača, od čega će imati koristi naš fudbal. Dolazak Lazara Jovanovića iz Vojvodine je pun pogodak i velika investicija.

MLADOST - OFK BEOGRAD X

Zanimljiva utakmica koja se igra u Užicu. Nerešen ishod u ovom meču moj je tip.

RADNIČKI KG - ŽELEZNIČAR 1

Radnički bi trebalo da pobedi neugodne Pančevce na startu sezone u Leskovcu.

ČUKARIČKI - RADNIČKI NIŠ 1

Čukarički mi je u ovom meču favorit i opredelio bih se za jedinicu. Radničkom će trebati dosta vremena da dođe do pobeda i bodova.

NOVI PAZAR - SPARTAK 2

Novom Pazaru je veliki hendikep nova ekipa i trener početnik. Još kada se na to doda da će se igrati bez publike, Subotičani imaju lepu priliku da osvoje sva tri boda.

TSC - IMT 1

Verujem u pobedu domaće ekipe na debiju Deana Klafurića, stručnjaka koji bi trebalo da bude osveženje u našem fudbalu.

SLOVENIJA

OLIMPIJA - PRIMORJE 1

Olimpija sa novim trenerom Viktorom Sančezom trebalo bi da pobedi povratnika u elitu, ekipu Primorja, koja ima dobru reputaciju u Sloveniji i vernu publiku kada bude bila domaćin u Ajdovščini.

MURA - LENDAVA X

Ovo je derbi regije gde očekujem puno naboja i varnica. Početak je sezone i ovde mi miriše na remi. Lendava je izuzetno motivisana u novoj sezoni posle povratka u Prvu ligu.

MARIBOR - DOMŽALE X

Maribor je preopterećen Evropom i mislim da će ovde doći do remija. Po meni će Maribor ove sezone u prvenstvu biti šampion. Ante Šimundža je odličan stručnjak čije ekipe sporije ulaze u rezultatsku formu na startu takmičenja. Sa Murom je uspeo da bude šampion Slovenije, što govori o tome kakav je trener.

CELjE - BRAVO 1

Celjani imaju najveći budžet, ali po mom mišljenju nemaju trenera sa pobedničkim mentalitetom koji je u stanju da dovede ekipu do nove titule. Trebalo bi da dobiju ekipu Brava.

RADOMLjE - KOPER 2

Radomljani su ostali u ligi sticajem okolnosti zbog gubitka licence Rogaške koja je osvojila Kup Slovenije. U slovenačkom fudbalu vlada red i zbog toga su ispred nas po organizaciji takmičenja. Koprani su kvalitetniji i trebalo bi to da potvrde u Domžalama.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev