ANTO RADELJIĆ: Munster je autsajder

Ž. U.

11. 08. 2024. u 09:40

Fudbaler Halberga, tipuje parove Nemačke 2.

АНТО РАДЕЉИЋ:  Мунстер је аутсајдер

Foto: Profimedia

BRAUNŠVAJG – MAGDEBURG      1X

Braunšvajg nije započeo sezonu onako kako je planirao. Teren Šalkea napustio je sa pet "komada". Priliku da se vadi, danas bi morao da iskoristi sa Magdeburgom koji takođe ne blista.

PADERBORN – DARMŠTAT      1

Paderborn je prošlu sezonu Cvajte završio mestom u gornjem delu tabele. Time je zadržao kvalitet a i atmosferu za duel sa Darmštatom kome se selidbom iz prve u drugu ligu dešavaju suprotne stvari. 

Fiks MUNSTER – HANOVER   2

Munster je drugim mestom treće lige direktno uskočio u Cvajtu. Period privikavanja u novom društvu za njega bi mogao da bude težak i mukotrpan jer je u nedostatku finansijskih strestava u pauzi imao više odlazaka nego dolazaka. Startni  poraz u Firtu od Grojtera mogao bi da nagovesti novi u okršaju sa znatno iskusnijim i kvalitetnijim Hanoverom. Dvojka je fiks. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)