ODLUKA VRŠAČKIH DEMOKRATA: NJih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik

Novosti online

24. 07. 2024. u 14:19

MESNI odbor Demokratske stranke u Izbištu jedini je koji su potpredsednica DS Dragana Rakić i predsednica Gradskog odbora DS Vršac dr Tatjana Vešović osnovali u poslednjih 6 godina. Sada ni njega nema. Čak 29 članova DS iz Izbišta danas se kolektivno učlanilo u Srpsku naprednu stranku. I to nije sve, jer su SNS pristupili i sada već bivše, razočarane demokrate, iz drugih naseljenih mesta, ukupno njih 50!

ОДЛУКА ВРШАЧКИХ ДЕМОКРАТА: Њих 50 прешло у СНС, међу њима и одборник

Foto: Printskrin/Jutjub

Ovo je neizbežan epilog. Laži Dragane Rakić dolaze na naplatu. Svim članovima DS, ali i drugih opozicionih stranaka, jasno je da su zloupotrebljeni. Njihovi životi za nju nemaju vrednost. Tretira ih kao ambalažu za jednokratnu upotrebu. Jedino je bitno da ona bude potpredsednik stranke u nestajanju, kako bi dobila poslanički mandat i kako bi ona i muž mesečno dobijali preko 5.000 evra neto platu – iz budžeta.

U ime bivših demokrata iz Izbišta i drugh naseljenih mesta, koji su se danas kolektivno učlanili u SNS, govorio je odbornik u Skupštini Grada Vršca Boško Jovančić.

- Osećamo veliku zahvalnost što smo primljeni u redove SNS. Uverili smo se da Gradski odbor SNS u Vršcu i gradonačelnica Dragana Mitrović rade odgovorno i  pošteno, u interesu građana. A ono što nam je plasirala Dragana Rakić  – najobičnije su laži! Program DS ne postoji. Postoji samo lična promocija dotične. Građani treba to da znaju. To je doprinelo našoj odluci. SNS u Vršcu ima neverovatan potencijal i siguran sam da zajedno možemo da uradimo dobre stvari za naš grad i naše selo. Politika Aleksandra Vučića garant je razvoja i napretka Srbije - istakao je između ostalog Jovančić.

Dobrodošlicu novim članovima, u ime Gradskog odbora SNS Vršac, poželeo je Nenad Baroš.

- Srpskoj naprednoj stranci danas je pristupilo preko 50 članova Demokratske stranke iz nekoliko naseljenih mesta i gotovo celokupan odbor DS iz Izbišta, jednog od najvećih naseljenih mesta na teritoriji grada Vršca. Svim novopridošlim članovima, u ime Gradskog odbora SNS, poželeo bih dobrodošlicu i mnogo uspeha u daljem političkom radu. Dosadašnji predsedavajući MO DS Izbište i odbornik u Skupštini grada Vršca, ubuduće će na sednicama lokalnog parlamenta istupati kao odbornik Srpske napredne stranke, na čemu mu od srca čestitam. Kao što možemo zapaziti, radi se o pretežno mladim, energičnim ljudima, koji potiču iz poštenih i uglednih porodica. Uveren sam da ćemo zajednički, ujedinjeni, stvoriti još bolje uslove za napredak i razvoj naše zajednice i grada - rekao je Baroš.

(eVršac)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!