TERZIĆ, ĐURIĆ I NIKOLIĆ ODGOVORILI SAVI MANOJLOVIĆU: Otkrili šta su mu zadaci (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2024. u 14:59 >> 15:15

MILOŠ Terzić, Nevena Đurić i Milica Nikolić iz Srpske napredne stranke reagovali su na kritike Save Manojlovića upućene RTS a povodom čestitke predsednika Srbije Aleksandra Vučića košarkašima.

ТЕРЗИЋ, ЂУРИЋ И НИКОЛИЋ ОДГОВОРИЛИ САВИ МАНОЈЛОВИЋУ: Открили шта су му задаци (ФОТО)

Foto: Printskrin

"Savo lopov Rokfeler kao najgori kmet stranih ambasada, jedino što zna da prenese, jeste ono što podeli sa Abazijem, a što može da se čuje samo na RTK u Prištini - napisao je ovo na društvenoj mreži ''X'' član Predsedništva Srpske napredne Stranke Miloš Terzić.

- Protesti nisu protiv litijuma već protiv Vučića i 🇷🇸, a čim ih podržavaju Hodžaj i Gervala jasno je za koga Savo radi - dodao je Terzić. 

Potpredsednica GO Srpske napredne stranke i narodna poslanica Nevena Đurić, demontirala je Savu Manojlovića:

- Čezne Savo lopov Rokfeler da neko i na njega obrati pažnju. Kad ono - niko, ništa. Uzalud vrišti i čupa kosu sa glave: to što ova ljigica ima da poruči je nezinimljivo čak i ovima što mu daju pare. Da mu samo, zbog ovolike gluposti, ne oduzmu i to? Pukao bi šmokljan, skroz! 


- Savo lopov Rokfeler gostovao do tri puta u tri dana na RTS, u izbornoj kampanji, za razliku od predsednika države, koji nije ni jednom. Toliko o RTS, toliko o frustriranom Savu lopov Rokfeleru, jer mu zadaci na Violinim časovima, na temu kako uništiti Srbiju, ostaju neizvršeni - napisala je Milica Nikolić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!