MEŠTANI BAČKOG PETROVOG SELA PRESTRAVLJENI: Posle ubistva žene, neko im lupa noću po prozorima - održavaju hitan sastanak

Lj. P.

23. 07. 2024. u 17:56 >> 17:57

MEŠTANE Bačkog Petrovog Sela kod Bečeja, posle ubistva sugrađanke B.P. (74) prošlog petka, dodatno je u noći između 21. i 21. jula, uznemirilo lupanje po prozorima.

МЕШТАНИ БАЧКОГ ПЕТРОВОГ СЕЛА ПРЕСТРАВЉЕНИ: После убиства жене, неко им лупа ноћу по прозорима - одржавају хитан састанак

Foto: Printskrin Youtube

Kako saznajemo od meštana ovog sela, u Ulici Svetozara Markovića, ali i okolnim, zasada nepoznati počinioci su građanima lupali na prozore, što ih je uznemirilo. Policija je, kažu meštani, brzo rasvetlila ubistvo sedamdeset četvorogodišnje žene i uhapsila trojicu osumnjičenih.

- Moraćemo sami nešto da preduzmemo i da se zaštitimo - kažu pojedini meštani Bačkog Petrovog Sela. Zato ćemo danas na nepoznatoj lokaciji održati sastanak i dogovoriti se o daljim koracima koje nameravaju da preduzmu kako bi se daljem uznemiravaju i zastrašivanju stalo na put.

U ovom selu, podsećamo, prošlog petka, u kući u Ulici slobode 4, pronađeno je beživotno telo meštane B.P. sa povredama na glavi. Nesrećnu ženu je pronašla rođaka koja je došla da je obiđe.

Policija je ubrzo rasvetlila krivično delo i uhapsila Ž.K.(34) i R.K. (18) i četrnaestogodišnjaka. Svoj trojici je određen pritvor do 30 dana.

Sumnja se da su oni provalili u kuću u Bačkom Petrovom Selu kako bi je opljačkali i tom prilikom usmrtili sedamdeset četvorogodišnje vlasnicu kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?