KABIĆ CRVENO ZAMENIO CRNO-BELIM! Zvezda poslala talentovanog fudbalera na pozajmicu

Novosti online

08. 08. 2024. u 13:12

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Kabić prešao je danas na pozajmicu u Čukarički do kraja sezone.

КАБИЋ ЦРВЕНО ЗАМЕНИО ЦРНО-БЕЛИМ! Звезда послала талентованог фудбалера на позајмицу

FOTO: FK Crvena zvezda

Kabić je rođen 1. januara 2004. godine, a igra na poziciji desnokrilnog napadača. Ponikao je u omladinskoj školi Vojvodine, a u Superligi Srbije debitovao je za novosadski klub 2020. godine, sa nepunih 17 godina. Za Vojvodinu je odigrao 52 utakmice i postigao četiri gola.

"Otkako sam počeo sa seniorskim fudbalom, Čukarički mi se svideo kao klub, svideo mi se sistem funkcionisanja i filozofija forsiranja mladih igrača. Došao sam sa dobrom ambicijom i sa željom da napredujem, da pomognem klubu da izbori Evropu. Kad god sam dolazio, posebno ranije sa Vojvodinom, uvek su ovde bili vrlo teški i neizvesni mečevi", rekao je Kabić posle potpisivanja ugovora o pozajmici sa Čukaričkim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je prošlog leta potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, za koju je odigrao pet utakmica. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Torinu, a sada je ustupljen Čukaričkom do poslednjeg dana maja 2025. godine.

"Uželeo sam se fudbala, raduje me svaki minut koji ću dobiti na terenu. Nisam se naigrao prošle godine, bio sam na pozajmici u Torinu, sa ove distance, možda je to u ovom trenutku preveliki korak za mene, ali bilo je prelepo iskustvo. U Čukaričkom poznajem gotovo 90 odsto igrača, neće biti nikakvih problema sa uklapanjem", dodao je Kabić, navodi se na sajtu Čukaričkog.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kabić će u Čukaričkom nositi dres sa brojem 70, a pravo nastupa ima u predstojećem četvrtom kolu Superlige Srbije protiv OFK Beograda.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!