uživoPRENOS, SRBIJA - PORTORIKO: Borba za četvrtfinale na Olimpijskim igrama! Lil u bojama srpske zastave

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 07. 2024. u 16:28 >> 16:07

AMERIKANCI su "arhivirani", Srbija igra važan meč sa Portorikom na Olimpijskim igrama. Duel iz Lil možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, СРБИЈА - ПОРТОРИКО: Борба за четвртфинале на Олимпијским играма! Лил у бојама српске заставе

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

SRBIJA - PORTORIKO (početak od 17.15) 

16.05 - NE MOŽE TO BEZ JOKIĆEVIH KONjA! Srbi i Portorikanci priredili šou pred početak meča košarkaša na Olimpijskim igrama (VIDEO)

15.54 - "DAO SI NAM BUBREG - DAĆEMO TI SRCE!" Srpski navijači "grmeli" pred meč s Portorikom na Olimpijskim igrama (VIDEO)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Veliki broj srpskih navijača nalazi se u Lilu, te nema sumnje da će "orlovi" imati veliku podršku. 

UOČI MEČA 

Košarkaši Srbije ubedljivo su poraženi od Sjedinjenih Američkih Država, a sada je vreme za popravni ispit. Protiv Portorika žele da pokažu da je prvi meč bio sam loš dan u kancelariji, te da navijači nemaju razloga za brigu.   

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Selektor Pešić je nakon poraza od Amerike rekao da to ništa ne menja. 

- Rekli smo da eventualna pobeda ili poraz od SAD ne menja situaciju, moramo da odigramo još dve utakmice za četvrtfinale. Nema slabog protivnika, znam kako treba sad da reagujemo i pripremamo se za sledeću utakmicu. Mi smo favoriti, to niko ne može da nam oduzme. Niti mi govorimo da nismo favoriti. Ali, to je opasna ekipa koja je izuzetno dobra u napadu – posebno četiri 'mala' beka. Mogu da nas dobiju – ne na čisti kvalitet, nego na rizik. Na prvi šut. Prosečno šutiraju 30 do 35 puta za tri. Mi to moramo da im oduzmemo. Gde se najviše šutiraju trojke? U tranziciji. Moramo ranije da se vratimo i imamo dobru koncentraciju, te sprečimo šut za tri poena, istakao je selektor Srbije. 

Ko čini grupu "A"? 

Pored SAD, u grupi sa Srbijom su i Južni Sudan i Portoriko, čiji je meč u prvom kolu završen pobedom afričke reprezentacije 90-79. 

Stanje u grupi

Tako je sada stanje u grupi, pred današnji meč, sledeće: Na prvom mestu su SAD, drugi je Južni Sudan (oba tima sa po dva boda), na trećem je Portoriko, a Srbija je četvrta, zbog lošije koš-razlike.

Portoriko kroz kvalifikacije 

Portorikanci su do Olimpijskih igara došli preko kvalifikacija, gde su bili bolji od Italije i Litvanije, a u prvom duelu sa Južnim Sudanom u Parizu su poraženi. Ono što je sigurno, ovaj meč za oba tima ima ogroman značaj.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!