"I DALJE MI JE SVE NEREALNO!" Štoper Srbije Strahinja Pavlović o planovima sa "orlovima" i ambicijama u gigantu iz Milana

N. I.

05. 09. 2024. u 13:33

STRAHINjA Pavlović je "trčeći" došao na nove pripreme reprezentacije Srbije. Novi štoper Milana je za sajt FSS govorio o svojim iskustvima u novom klubu, kao i svom putu u dresu A reprezentacije, od Mundijala u Rusiji, do nove sezone u Ligi nacija u kojoj je Srbija prvi put u A diviziji i krće od mečeva protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu.

И ДАЉЕ МИ ЈЕ СВЕ НЕРЕАЛНО! Штопер Србије Страхиња Павловић о плановима са орловима и амбицијама у гиганту из Милана

Foto: EPA-EFE/Tamas Kovacs

- Promenio sam se dosta, ovo mi je četvrta godina u reprezentaciji. Došao sam u A tim sa 19 godina, dosta sam sazreo, mnogo toga se desilo i na planu klupske karijere, tako da sam zadovoljan i da će sve biti bolje i bolje - kaže Strahinja Pavlović.

Za četiri godine Pavlović je četiri puta tresao tuđe mreže i dao je golove Jamajci, Kamerunu, Austriji i Mađarskoj.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne znam koliko je to moguće da dam gol, a da ne pobedimo, moraću onda da ne dajem golove (smeh) samo da pobeđujemo. Nadam se da će vrlo brzo doći trenutak kada ću postići pobedonosni - optimista je Pavlović.

Njegov prelazak u Milan izazvao je fenomenalnu reakciju javnosti, odavno jedan defanzivni fudbaler nije sa takvom pompom stigao u Seriju A...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Da, bio sam malo iznenađen. Milan je ogroman klub sa velikom, dugom istorijom. I dalje mi je sve to nerealno, i dalje nisam svestan da sam došao na taj nivo, kada pogledam odakle sam krenuo. I koliko sam imao teških situacija kada sam napustio Partizan. Presrećan sam kako su me prihvatili i kako se sve do sada odvija. Sanjam da sa Milanom osvojim "skudeto" - kaže Pavlović.

Odličan start u ligi, sjajno izdanje protiv Parme, onda i gol u Rimu protiv Lacija...

- Imao sam dve solidne utakmice, šteta samo što nismo pobedili. Bitan je uvek taj neki prvi korak i meni je drago da sam ostavio dobar utisak i da su me navijači i fudbalska javnost u Italiji prihvatili na fantastičan način. Nadam se da će tako biti ubuduće i da ćemo slaviti u prvom narednom meču. Dve, tri pobede da povežemo i bićemo pri vrhu - kaže Pavlović.

Razgovori sa Fonsekom

PAULO Fonseka je novi trener Milana i Strahinja Pavlović već ima sjajnu saradnju sa njim.

- Pričali smo dosta, pošto mi je ovo prvi put u karijeri da nisam prošao kompletne pripreme. Cela saga oko transfera je trajala jako dugo i posle EP sam dobio tri nedelje odmora, praktično sam imao desetak dana da se pripremim do prve utakmice sa Torinom, koju nisam ni igrao. Rekao mi je da samo budem strpljiv i da ću "pohvatati" sve zahteve - otkriva Pavlović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN OTKRIO KO JE RUSIMA FAVORIT NA AMERIČKIM IZBORIMA: Ako se tako zarazno smeje...