CEO SVET NA IGLAMA! Zbog njega kasni žreb za teniserer u Parizu

Novosti online

25. 07. 2024. u 11:39

Srpski teniser Novak Đoković nestrpljivo očekuje žreb za Olimpijske igre, gde će saznati svoj mogući put ka zlatu u Parizu. Kako je najavljeno, Đoković će morati da slavi na šest mečeva ukoliko želi da dođe do zlata, a već sada je poznato da neće moći pre finala da odmeri snage sa Karlosom Alkarazom.

ЦЕО СВЕТ НА ИГЛАМА! Због њега касни жреб за тенисерер у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Žreb za Olimpijske igre će otkriti protivnike sa kojima bi Novak Đoković mogao da se susretne na putu ka zlatu. Pored toga, postoji mogućnost da će se izbeći određeni protivnici, a svkako prvi na navedenoj listi jeste Španac Rafael Nadal.

Međutim, pored činjenice da je žreb bio zakazan za 11 časova, njegovo održavanje je pomereno, a kako se saznaje glavni razlog jeste iznenadna odluka Endija Marija da u poslednjem trenutku odustane od olimpijskog turnira.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Screenshot / TennisTV

 

Da podsetimo, Novak Đoković je u dosadašnjoj karijeri osvojio jednu olimpisjku medalju.

Te 2008. godine na Olimpisjkim igrama u Pekingu, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković stigao j do bronzane medalje čime je stigao do svog do sada najvećeg uspeha na svestkoj sportskoj smotri.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Savladao je tada srpski teniser Amerikanca Džejmsa Blejka rezultatom 2:0 (6:3, 7:6), čime je delimično ispravio polufinalni propust protiv Rafaela Nadala u polufinalnom duelu, ali se čini da ovo leto donosi novu, veliku priliku da stigne do toliko željene medalje i jedinog trofeja koji mu nedostaje u vitrini.

Ostaje da sačekamo i vidimo kakav će put imati najbolji teniser u istoriji belog sporta ka osvajanju jedinog trofeja koji mu nedostaje, zlatne olimpisje medalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STUDENTSKI ŽIVOT! Oglasio se Bogdan Bogdanović sa Olimpijskih igara