DAMIR MIRVIĆ: U Sent Žiloazu nije sve tako "crno"

Ž. U.

16. 08. 2024. u 08:40

Bivši fudbaler Genta predlaže utakmice Župiler pro lige koje su na programu ovog vikenda.

ДАМИР МИРВИЋ: У Сент Жилоазу није све тако црно

Ilustracija

Belgija 1

PETAK

ST. ŽILOAZ – ŠARLROA GG&3+

SUBOTA

Beršot – Genk 2&3+

St. Truden – Dender GG

Mehelen – Anderleht 2

NEDELjA

Briž – Antverpen 1

Oud Heverle – Serkl Briž GG f

Kortrijk – Standard 2

GENT – VESTERLO 1

U grupi favorita koji su loše otvorili sezonu našao se i Sent Žiloaz. Sasekli su ga promena trenera, taktike, kako u prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni, gde je doživeo dupli poraz od praške Slavije. Tim kome je prošle sezone za bod izmakla titula, bolju i efikasniju igru morao bi da pokaže već u duelu protiv Šarlroe.

Briž u prošlom kolu, na terenu Sent Žiloaza, dva gola prednosti nije uspeo da sačuva. Poraz u derbiju sigurno ga "peče", pa bi u okršaju sa još jednim rivalom iz grupe teških morao da natera vodu na svoju vodenicu. Kec je fiks.

Kolo je preplavljeno derbijima, ali bih jedinicu tipovao i sa onog zakazanog u Gentu,gde domaćin može da pokvari maksimalan učinak Vesterloa (tri utakmice, devet bodova), i spusti ga na zemlju.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva