"SVRAKE" SE ZAGRCNULE "TREŠNJICAMA": "Šumari" koriste lak raspored na startu sezone

O. M.

28. 08. 2024. u 14:39

Notingem Forest dočekuje Njukasl junajted na "Siti graundu" u drugom kolu Liga kupa u sredu.

СВРАКЕ СЕ ЗАГРЦНУЛЕ ТРЕШЊИЦАМА: Шумари користе лак распоред на старту сезоне

Foto Profimedia

Obe ekipe su solidno startovale u prvenstvu sa po četiri boda posle dva kola.

Notingem je delilo četiri minuta od pobede i u utakmici sa Bornmutom, koji je, zanimljivo, odigrao nerešeno i sa Njukaslom.

Ekipa Nuna Espirito-Santa ima dobar raspored na početku prvenstva jer joj je naredni rival Vulbverhempton koji je u prošlom kolu doživeo katastrofu protiv Čelsija (2:6), a i generalno je u jako lošoj formi.

 Njukasl je bio blizu poraza od Bornmuta, izjednačili su u 76. minutu, ali su "trešnjice" u trećem minutu nadoknade postigle pobedonosni gol koji je VAR poništio, iako se čini da za to nije bilo nikakvog razloga.

Jasno je da će "svrake" morati značajno da podignu nivo igre u narednom periodu, čega je svestan i menadžer Edi Hau. S druge strane, Njukasl ove sezone ne igra Evropu, pa će imati više vremena da se posveti domaćim takmičenjima, ali jasno je da je Liga kup poslednji na listi prioriteta.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,53)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

BORA NA INTENZIVNOJ Ne smeju da ga operišu, menadžer za Novosti otkrio nove informacije: Intubiran je, stanje je isto