SAVO MANOJLOVIĆ IZREŽIRAO "PROVOKATORE BIA" U SREMSKOJ MITROVICI: Jeftina predstava

Novosti online

06. 08. 2024. u 21:39

Upadljivo odsustvo Save Manojlovića sa opozicionih anti-litijumskih protesta mnogima je privuklo pažnju i bilo predmet brojnih spekulacija o motivima i razlozima ovakvog njegovog postupanja.

САВО МАНОЈЛОВИЋ ИЗРЕЖИРАО ПРОВОКАТОРЕ БИА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Јефтина представа

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Utoliko veće iznenađenje je bilo današnje Manojlovićevo pojavljivanje na protestu u Sremskoj Mitrovici, koje je ostalo obeleženo dosta bizarnom scenom njegovog obračuna sa navodnim “prpvokatorima BIA”.

Da se radi o jeftinoj predstavi u Manojlovićevoj režiji svedoči činjenica da je baš u trenutku njegovog pojavljivanja raširen unapred pripremljeni transparent kojim se on poimence napada. Malo pronicljiviji posmatrač bi posumnjao u ovu prigodnu slučajnost kojom se umesto borbe protiv litijuma zapravo skreće pažnja na Manojlovićevu umišljenu važnost.

Inače, Manojlović već duže vreme stavlja svoj odnos sa BIA u centar vlastitog političkog delovanja, a tako je bilo i tokom proteklih beogradskih izbora.

Ovakav kontroverzan pristip je među njegovim rivalima u opoziciji, već izazvao dosga podozrenja i komentara o prirodi Manojlovićeve veze sa tajnom službom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu