OPOZICIJA PRIZNALA DA STOJI IZA PROTESTA Poručili: Mi smo od početka bili tu, ali se krijemo od naroda (VIDEO)

Novosti online

25. 08. 2024. u 21:19

OPOZICIONI poslanici Vladimir Pajić iz Pokreta slobodnih građana (PSG) i Slobodan Cvejić iz stranke Srbija centar (SRCE) otvoreno su priznali da opozicija stoji iza protesta, potvrdili su da su tu od početka, ali da se kriju od naroda, a najavili su i da prave planove za dalje nerede...

ОПОЗИЦИЈА ПРИЗНАЛА ДА СТОЈИ ИЗА ПРОТЕСТА Поручили: Ми смо од почетка били ту, али се кријемо од народа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Važna je komunikacija između političkih stranaka, nevladinih organizacija, građana, u onoj meri u kojoj je to moguće. Naše članstvo je po raznim gradovima u Srbiji uključeno i u proteste. - rekao je Pajić i dodao:

- Uvek moramo sa dosta pažnje da procenjujemo kako i u kojoj situaciji da se uključimo. Mnogo naši članovi su i žrtvovani kroz ovaj proces. Mnogi ne spavaju noćima jer su uključeni u aktivnosti oko protesta. Mi kad idemo grupno na takve događaje ne nosimo stranačka obeležja jer ova stvar nadilazi partijske politike i okvire. Tamo gde bude pokrenuta organizovana institucionalna akcija, tamo gde se budemo usaglasili da nastupamo i kao stranke na protestu, ulici, što je legitimno, kada organizujemo neko političko dešavanje, mi smo spremni da nastupimo tako. Hajde da vidimo kako će ovaj septembarski protest da protekne. Verovatno ćemo svi mi u strankama razgovarati kako tu stvar da oblikujemo, potrebno je da komuniciramo međusobno, da sarađujemo na tome da bismo tu stvar iskazali. - istakao je Pajić.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!