NEZAUSTAVLJIV I NAKON DRUGOG POKUŠAJA ATENTATA: Donald Tramp pokrenuo novu platformu za kriptovalute

Novosti onlajn

17. 09. 2024. u 10:21

BIVŠI predsednik Sjedinjenih Američkih Država i kandidat republikanaca na predstojećim novembarskim predsedničkim izborima Donald Tramp pokrenuo je danas novu platformu za kriptovalute "Vorld liberti fajnenšel" (World Liberty Financial) i pozvao javnost da ulaže u svet digitalnih valuta.

НЕЗАУСТАВЉИВ И НАКОН ДРУГОГ ПОКУШАЈА АТЕНТАТА: Доналд Трамп покренуо нову платформу за криптовалуте

Foto: AP

Projekat je u ovom delu Evrope predstavljen u dva sata ujutru preko platforme Iks spejses (X Spaces), prenosi Si-En-Bi-Si (CNBC).

Prema strukturi kapitala, 20 odsto tokena projekta će biti dodeljena osnivačkom timu, među kojem je i porodica Tramp, 17 odsto tokena je izdvojeno za nagrade korisnika, a preostalih 63 odsto će biti dostupno za kupovinu javnosti, izjavio je osnivač platforme Zak Folkman.

Osnovan je i novi token WLFI koji će biti zasnovan na blokčejnu itirijuma (ETH), prenosi portal Koindesk. Donald Tramp je naveo kako ranije nije bio previše zainteresovan za kriptovalute, ali da su ga njegova deca ubedila da promeni mišljenje. "Kripto je jedna od onih stvari koje moramo da uradimo. Sviđalo nam se to ili ne, moramo to da uradimo", rekao je Tramp pred kraj svog obraćanja.

BONUS VIDEO:

POPLAVE U MILANU: Pogledajte kako izgledaju ulice posle obilnih padavina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje