POZNATI MUZIČAR UPUTIO OŠTRE REČI ZELENSKOM: Ukrajince šalju u topovsko meso da bi on kupio još jedno imanje (VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2024. u 11:24

STOTINE hiljada nevoljnih Ukrajinaca će biti poslati u "topovsko meso" kako bi Zelenski mogao da se penzioniše, kazao je muzičar i aktivista

ПОЗНАТИ МУЗИЧАР УПУТИО ОШТРЕ РЕЧИ ЗЕЛЕНСКОМ: Украјинце шаљу у топовско месо да би он купио још једно имање (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Suosnivač čuvene rok grupe "Pink flojd" i aktivista za ljudska prava Rodžer Voters izjavio je da će Kijev regrutovati još stotine hiljada muškaraca za "topovsko meso", kako bi Vladimir Zelenski mogao da kupi još jedno imanje u Toskani i penzioniše se.

- Čujem da se u Ukrajini sada mobiliše još 100.000 ili 200.000 duboko nevoljnih ukrajinskih muškaraca i mladića da budu ubijeni i da se koriste kao topovsko meso. Zašto? Da bi Zelenski mogao da kupi još jedno imanje okruženo čempresima u Toskani ili negde (drugde) i da se penzioniše sa svojim milijardama, što će se uskoro dogoditi", rekao je Voters na podkastu "Sirova politika" (Raw Politik).

On je takođe ponovio svoj stav da je ruska vojna operacija isprovocirana, kao što je rekao pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih Nacija u februaru 2023. godine, prenose "RIA Novosti". On je tom prilikom takođe pozvao predsednika SAD Džozefa Bajdena, predsednika Rusije Vladimira Putina, i Vladimira Zelenskog da započnu mirovne pregovore. 

U nedavnom intervjuu za RT, Voters je istakao da je sukob mogao biti u potpunosti izbegnut da je Zapad bio "spreman da pregovara i sasluša obe strane".

On je istom prilikom ocenio da je "zveckanje oružjem" zapadnih lidera "suludo" pošto svet dovodi u rizik od "još jednog svetskog rata".

(rt.rs)

BONUS VIDEO: ZELENSKI UHVAĆEN U LAŽI: Predsednik Ukrajine posthumno odlikuje žive ljude!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Tramp i Zelenski razgovarali o putu ka miru u Ukrajini; Kijev: Ruski dronovi pogodili energetska postrojenja