NEVEROVATNA PRIČA: Osmogodišnja devojčica pretukla naoružanog pljačkaša bejzbol palicom

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 08. 2024. u 14:21

U PRODAVNICI alkohola u gradu Mejplvud, u Minesoti, osmogodišnja devojčica je pretukla naoružanog pljačkaša bejzbol palicom i tako pomogla svom ocu da spreči krađu.

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА: Осмогодишња девојчица претукла наоружаног пљачкаша бејзбол палицом

FOTO: AP/Tanjug

Na nadzornom snimku iz prodavnice vidi se Končobar Morel u uniformi kompanije Amazon kako poseže u džep i stavlja realističan BB pištolj na pult.

Menadžer prodavnice Lio rekao je da se spremao da zatvori radnju u subotu uveče, kada je Morel ušao i zahtevao sav novac iz kase, prenosi Si-Bi-Es njuz

- On (Morel) je stavio pištolj na sto, tražio je da mu dam sav novac i sve što je u kasi, rekao sam mu da - daću ti sve - rekao je Leo.

On je dodao da je pokušao da urazumi Morela i objasni mu da može da uzme sav novac, a da je Liova jedina briga bila bezbednost njegove 8-godišnje ćerke.

Na snimku se vidi Morel kako hoda sa pištoljem u ruci i Lio kako ga udara, obarajući ga na pod. Nekoliko sekundi kasnije, kamere su snimile devojčicu sa palicom u ruci, nakon čega je nekoliko puta udarila osumnjičenog pre nego što je pobegla.

Lio je rekao da nije ni znao da je pokušala da pomogne dok nije pogledao snimak nadzornih kamera.

- Tog dana sam samo hteo da zaplačem. Kada sam video snimak, nisam očekivao da će to uraditi. Očekujem da će devojčica da plače, vrišti - kazao je on.

Rekao je da je sutradan pitao ćerku šta ju je na to nateralo, a ona mu je odgovorila da je želela da ga odbrani jer ga puno voli.

Morel se nalazi u pritvoru, a pred sudom će se naći u petak.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: AUSTRALIJSKA VOJNA VEŽBA: Preko 140 aviona učestvuje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U NEVERICI: Evo šta je uradio Srbin koga je Fudbalski savez Rusije angažovao za važan posao