PIKANTAN I SOČAN RUČAK: Belo meso zapečeno sa sirom i ljutom papričicom
Ovo je najbolji način da napravite belo meso, a samo treba da ga lepo začinite, a onda pospete sirom i ljutom papričicom, pa zapečete.
10. 05. 2024. u 11:56
TARTAR BIFTEK: Jelo koje svakoga ostavlja bez daha
Postoji hrana koju najčešće možete jesti u restoranu, ali ukoliko se fokusirate na njenu pripremu, vrlo lako to možete imati i na svojoj trpezi.
09. 05. 2024. u 21:00
STARO KAFANSKO JELO KOJEM NEMA MANE: Juneći repovi ispod sača, čist gurmanluk koji se ne zaboravlja
Staro kafansko jelo možete da spremite i vi, samo vam je potrebno malo više vremena i volje.
09. 05. 2024. u 13:30
PILETINA SA MLADIM KUPUSOM I POVRĆEM: Pravi se lako i brzo, a ukus je izvanredan
Ukoliko i niste ljubitelj kupusa, ovaj ukus će vam se dopasti, a zdrav i bogat ručak imaćete za samo sat vremena.
08. 05. 2024. u 14:00
NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE: Recept koji morate probati sa vrlo jednostavnim sastojcima i pripremom
Ukoliko volite pikantan obrok ovo je recept za vas.
07. 05. 2024. u 17:09
ROLOVAN SVINJSKI VRAT: Slasni specijalitet za pravo gurmansko zadovoljstvo
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
07. 05. 2024. u 11:40
NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
06. 05. 2024. u 11:00
ĆURETINA SA MLINCIMA: Kombinacija mesa i testenina, savršenstvo ukusa čak i za izbirljive
Ćuretina sa mlincima je ukusan i zasitan ručak koji možete spremati na više načina - sa kupovnim ili domaćim mlincima, sa jednom ili više vrsta pavlake, a svaki je podjednako ukusan.
05. 05. 2024. u 11:00
KARAĐORĐEVA ŠNICLA: Svi je volimo, a evo kako se pravi
Svaki zalogaj je gurmanski doživljaj, čisto uživanje.
04. 05. 2024. u 07:00