ISKUPLJENJE CRVENO-BELIH: Zvezda savladala Lokomotivu na VTB Kupu

Novosti online

13. 09. 2024. u 18:15

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Lokomotive na VTB Kupu rezultatom 86:76.

ИСКУПЉЕЊЕ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда савладала Локомотиву на ВТБ Купу

FOTO:KK Crvena zvezda

Tvrd meč odigran je u VTB Areni. Timovi su se smenjivali u vođstvu, ali je Crvena zvezda uglavnom imala prenost od početka meča. Kodi Miler Mekintajer je igrao sjajno od prvog minuta. Delio je fantastične asistencije i izluđivao protivničku odbranu, dok su se ostali igrači odlično izvlačili na šuteve za tri poena čime su dolazili do lakih poena pre svega zahvaljujući prodorima. Lokomotiva je uglavnom odgovarala šutem sa distance i tim je uspevala da ostane u igri tokom prvih 20 minuta. Na kraju prvog poluvremena Zvezda je imala prednost 45:43.

Treća četvrtina nastavila je u istom maniru kao i prethodne dve. Zvezda je održavala prednost zahvljujući sjajnim prodorima i šutem sa poludistance. Jago dos Santos je sjajno odmenio Kodi Milera Mekintajera i uspevao da održi Zvezdu na solidnoj prednosti, između plus četiri i šest. Jedino je Zvezdi problem bio defanzivan skok koji je bio ispod nivoa pa je Lokomotiva uspevala da se održi ispod deset poena minusa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Poslednja deonica pripala je beogradskim crveno-belima koji su do samog kraja poslednje deonice uspeli da odu i na plus 11 i time reše pitanje pobednika. Sutra će se Zvezda boriti za treće mesto od 15 časova, a protivnik će biti poznat kasnije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Ognjen Dobrić sa 18 poena, dok je Uroš Plavšić zabeležio dabl-dabl sa 16 poena i deset skokova. Kod poraženih se istakao Bi Džej Džonson sa 19.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI POLUDELI: Cicipas izazvao veliki bes, ovo mu nikako neće oprostiti