HOROR U PARIZU! Australijanka silovana pred početak Olimpijskih igara

Novosti online

24. 07. 2024. u 09:50

Neposredno uoči početka Olimpijskih igara u Parizu se dogodio jeziv zločin koji je sve ostavio u šoku

ХОРОР У ПАРИЗУ! Аустралијанка силована пред почетак Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Šefica olimpijskog tima Australije Ana Mirs iznela je jednu šokantnu informaciju tokom konferencije za medije, kada je javnosti potvrdila da je jedna njihova sunarodnica silovana u Parizu pred Olimpijske igre.

Mirsova je dobila pitanje od strane novinara koje je vezano za istragu koju vodi tamošnja policija, te je nakon potvrde da je upoznata sa svim pozvala sportiste da budu oprezni tokom Igara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Da, upoznata sam sa situacijom. Užasno. Svim srcem smo uz tu ženu. Nema mnogo detalja koji su nam došli i poruka koju dajemo sportistima je da moraju da budu zaista, zaista oprezni. Još uvek nemamo povratnu informaciju od naših sportista da se osećaju nesigurno. Ohrabrujemo ih ako izađu van sela da ne budu sami, da ne nose timsku opremu, samo da nose normalnu odeću - rekla je Ana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pariski tužioci kažu da policija istražuje navode 25-godišnje Australijanke da je grupno silovana tokom vikenda. Ona je prijavila incident nakon što se sakrila u restoranu na severu Pariza, gde su je pronašle hitne službe.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde