ELFSBORG JE NA GOL-RAZLIKU OSTAO BEZ LIGE ŠAMPIONA: Rijeka traži prvi plasman u grupnu fazu evrokupova posle četiri godine pauze

O. M.

08. 08. 2024. u 12:39

RIJEKA će se sastati sa Elfsborgom, u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope.

ЕЛФСБОРГ ЈЕ НА ГОЛ-РАЗЛИКУ ОСТАО БЕЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Ријека тражи први пласман у групну фазу еврокупова после четири године паузе

Printskrin/Jutjub/HNK Rijeka

Domaći tim je u prethodnom kolu kvalifikacija teško savladao Korvinul Hunedoaru, dok su gosti bez problema prošli posle pobede nad Pafosom i Šerifom.

Rijeka je neporažena u prva tri takmičarska nastupa ove sezone, iako je u drugom kolu kvalifikacija za dlaku prošla protiv Hunedoara, dok je u prvom kolu lige ubedljivo savladala Lokomotivu sa 4:0. Sada će se suočiti sa Elfsborgom u svom najvećem izazovu u sezoni do sada, sa ciljem da se kvalifikuju za Ligu Evrope prvi put od sezone 2020/21.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rijeka je imala najbolju sezonu otkako je poslednji put osvojila titulu u HNL-u 2016/17, završivši na drugom mestu sa 74 boda, osam bodova zaostatka za šampionom Dinamom.

Izabranici Željka Sopića bili su prvi uoči poslednjih pet kola, ali su zbog serije od četiri poraza, pre nego što su poslednjeg dana sezone pobedili sa 4:0, izgubili prvo mesto od Dinama. U tom lošem periodu doživeli su i poraz od 3:1 u finalu Kupa Hrvatske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Oskar Hiljemark je preuzeo tim Elfsborga u junu nakon što je Džimi Telin otišao u Aberdin, a novi menadžer je uspeo da popravi rezultate pobedivši u sedam od osam utakmica koje je vodio.

Elfsborg je prošlu sezonu završio bodovno izjednačen sa šampionom Malmeom, ali im je naslov prvaka izmakao zbog lošije gol-razlike. Ove sezone, međutim, nisu uspeli da dostignu te visine i trenutno su na razočaravajućem sedmom mestu u švedskom Alsvenskanu posle 17 odigranih utakmica, sa ogromnih 13 bodova zaostatka za liderom Malmeom.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,81)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!