![STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva](/data/images/2025-01-13/563227_shutterstock-112182008_kf.jpg?time=1737138957)
STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
18. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno](/data/images/2025-01-15/563640_shutterstock-2457600587_kf.jpg?time=1737101905)
PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno
Pileće ćufte sa njokama prave se u aromatičnom belom sosu i dodatno posipaju kačkavaljem.
17. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima](/data/images/2023-07-04/370922_b940f121a053d4a92c0798547005060825b67157_kf.jpg?time=1737016115)
MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva](/data/images/2024-04-29/477918_shutterstock-2228435805_kf.jpg?time=1736925695)
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
Ručak koji svi obožavaju.
15. 01. 2025. u 07:00Novosti online
![SAVRŠEN ZIMSKI RUČAK: Fantastičan ribanac sa slaninom i kobasicama SAVRŠEN ZIMSKI RUČAK: Fantastičan ribanac sa slaninom i kobasicama](/data/images/2024-11-04/542521_kiseli-kupus-sa-slaninom-i-sljivama_kf.jpg?time=1736847661)
SAVRŠEN ZIMSKI RUČAK: Fantastičan ribanac sa slaninom i kobasicama
Izdašan i ukusan ručak za celu porodicu.
14. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom](/data/images/2025-01-08/561644_shutterstock-1922007389_kf.jpg?time=1736652277)
ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
12. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![VOJVOĐANSKI PAPRIKAŠ SA REZANCIMA: Tradicionalno jelo na kašiku (VIDEO) VOJVOĐANSKI PAPRIKAŠ SA REZANCIMA: Tradicionalno jelo na kašiku (VIDEO)](/data/images/2023-02-03/315152_pileci-paprikas_kf.jpg?time=1736559198)
VOJVOĐANSKI PAPRIKAŠ SA REZANCIMA: Tradicionalno jelo na kašiku (VIDEO)
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima.
11. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela](/data/images/2023-09-01/393111_punjene-paprike_kf.jpg?time=1736467474)
TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela
Napravite na ovaj način i uživaćete u savršenom ukusu.
10. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![PEKARSKI KROMPIR PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Hrskav i aromatičan prilog koji odlično ide uz sve vrste mesa (VIDEO) PEKARSKI KROMPIR PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Hrskav i aromatičan prilog koji odlično ide uz sve vrste mesa (VIDEO)](/data/images/2025-01-09/561793_shutterstock-2488465473_kf.jpg?time=1736423739)
PEKARSKI KROMPIR PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Hrskav i aromatičan prilog koji odlično ide uz sve vrste mesa (VIDEO)
Pekarski krompir po receptu Džejmija Olivera biće hrskav, zlatan i prepun arome.
09. 01. 2025. u 11:49Novosti online
![RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole](/data/images/2025-01-09/561790_spanac_kf.jpg?time=1736421850)
RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole
Spanać poslužite uz jaje na oko ili krompir-pire.
09. 01. 2025. u 11:03Novosti online
![PREDLOG ZA ODLIČAN RUČAK: Zapečene krmenadle sa krompirom PREDLOG ZA ODLIČAN RUČAK: Zapečene krmenadle sa krompirom](/data/images/2025-01-08/561499_64759_kf.jpg?time=1736414935)
PREDLOG ZA ODLIČAN RUČAK: Zapečene krmenadle sa krompirom
Krmenadle zapečene sa krompirom su pravo zimsko jelo, vrlo izdašno i aromatično.
09. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima](/data/images/2024-12-30/559688_shutterstock-2493873559_kf.jpg?time=1736116781)
UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima
Posni paprikaš od crvenog sočiva je jelo na kašiku koje će prijati svima.
06. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![HRSKAVE SVINJSKE BAJADERICE ZA BOŽIĆNI RUČAK: Gurmanluk koji Srbi obožavaju HRSKAVE SVINJSKE BAJADERICE ZA BOŽIĆNI RUČAK: Gurmanluk koji Srbi obožavaju](/data/images/2024-12-31/559877_61405_kf.jpg?time=1736041599)
HRSKAVE SVINJSKE BAJADERICE ZA BOŽIĆNI RUČAK: Gurmanluk koji Srbi obožavaju
Za božićni ručak napravite neodoljive svinjske bajaderice koje se istovremeno tope i krckaju u ustima. Priprema se jednostavno, a za Božić je poželjno da se na trepezi nađe i svinjsko meso, a ove bajaderice su naš predlog.
05. 01. 2025. u 13:00Novosti online
![ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče! ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!](/data/images/2024-12-31/559867_shutterstock-756862219_kf.jpg?time=1736041523)
ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompir i začine.
05. 01. 2025. u 11:00Novosti online
![POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste](/data/images/2024-04-18/473955_shutterstock-1483156142_kf.jpg?time=1736041484)
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
![KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena](/data/images/2025-01-03/560536_shutterstock-2080435528_kf.jpg?time=1735999179)
KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
04. 01. 2025. u 14:00Novosti online
![ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet](/data/images/2024-12-27/558747_shutterstock-345111803_kf.jpg?time=1735938552)
ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet
Vrlo ukusan rolat sa mlevenim mesom, spanaćem i pečurkama premazuje se domaćim sosom i idealan je za praznične dane.
04. 01. 2025. u 10:00Novosti online
![PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna](/data/images/2024-12-04/551884_353109-turskaposnamusaka-ls_kf.jpg?time=1735751811)
PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
Recept koji se koristi i kad nije post.
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
![JOŠ NIJE KASNO DA JE SPREMITE ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU: Slasna rolovana svinjska plećka, meso se lepi za prste JOŠ NIJE KASNO DA JE SPREMITE ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU: Slasna rolovana svinjska plećka, meso se lepi za prste](/data/images/2024-12-30/559501_shutterstock-1303492780_kf.jpg?time=1735636391)
JOŠ NIJE KASNO DA JE SPREMITE ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU: Slasna rolovana svinjska plećka, meso se lepi za prste
Slasno i sočno jelo za prave gurmane i one izbirljive, a savršeno za novogodišnje praznike.
31. 12. 2024. u 09:00Novosti online
![POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso](/data/images/2024-12-26/558513_shutterstock-288636869_kf.jpg?time=1735543830)
POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Ovaj recept za punjene tikvice sa pirinčem i povrćem je ukusan, zdrav i savršen za posne dane!
30. 12. 2024. u 07:00Novosti online
![JAGNJETINA ISPOD SAČA: Tradicionalni ručak za prazničnu trpezu JAGNJETINA ISPOD SAČA: Tradicionalni ručak za prazničnu trpezu](/data/images/2024-12-27/558760_shutterstock-2520191057_kf.jpg?time=1735433553)
JAGNJETINA ISPOD SAČA: Tradicionalni ručak za prazničnu trpezu
Ovaj način pripreme jagnjetine daje izuzetno sočno i ukusno meso, a povrće upija sve sokove i arome, stvarajući savršen obrok.
29. 12. 2024. u 11:00Novosti online
![MUSAKA OD BORANIJE: Napravite ručak na malo drugačiji način (VIDEO) MUSAKA OD BORANIJE: Napravite ručak na malo drugačiji način (VIDEO)](/data/images/2024-11-14/545544_shutterstock-2211854495_kf.jpg?time=1735312117)
MUSAKA OD BORANIJE: Napravite ručak na malo drugačiji način (VIDEO)
Musaka od boranije je savršen izbor za sve one koji vole lagana, ali ukusna jela koja spajaju povrće i meso u savršenoj harmoniji. Ovaj recept je idealan za porodične ručkove jer kombinuje jednostavnost pripreme sa bogatim ukusom koji osvaja sva nepca.
28. 12. 2024. u 09:00Novosti online
![SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu](/data/images/2024-12-26/558491_shutterstock-2543906283_kf.jpg?time=1735291348)
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.
27. 12. 2024. u 09:00Novosti online
![ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana](/data/images/2024-12-20/556534_shutterstock-1304623489_kf.jpg?time=1735008545)
ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
Zapečeni pasulj sa slaninom u paradajz sosu je pravo domaćinsko jelo od koga će zamirisati kuća, a svi će ga rado pojesti.
24. 12. 2024. u 09:00Novosti online