''UZBUĐEN SAM ŠTO ĆU IGRATI ZA PARTIZAN I OBRADOVIĆA!'' Ife Lundberg o predstojećoj sezoni u crno-belom dresu

Filip Milošević

18. 08. 2024. u 19:15

Danski košarkaš Ife Ludnberg prešao je ovog leta u Partizan i pod palicom Željka Obradovića pokušaće da ostvari što bolje rezultate. On je govorio o očekivanjima u predstojećoj sezoni.

УЗБУЂЕН САМ ШТО ЋУ ИГРАТИ ЗА ПАРТИЗАН И ОБРАДОВИЋА! Ифе Лундберг о предстојећој сезони у црно-белом дресу

FOTO: M. Vukadinović

Danski košarkaš jedva čeka da zaigra za Partizan, a o tome je govorio u intervjuu za portal Basketball Sphere.


- Nisam znao za te odnose između Partizana i CSKA. Zaista, nisam imao pojma, ali mislim da je to sjajno. Znam kakav odnos imaju Rusija i Srbija, pa to nekako ima smisla. Osećam se odlično, naravno. Pošto još uvek nisam zaigrao za Partizan, ne mogu da govorim o tome, ali mogu da kažem kako je bilo igrati za CSKA dve sezone i to je bilo neverovatno iskustvo - rekao je Lundberg.

O konkeciji  Dimitrisa Itudisa i Željka Obradovića zna malo više.

- Zamišljam da će odlazak u Srbiju i igranje za Partizan, gde ću igrati za mentora mog bivšeg trenera, Željka Obradovića, biti sjajna prilika za mene i sjajno iskustvo, baš kao što je bilo i u CSKA - rekao je Danac i potom objasnio šta za njega znači igranje za Partizan i Željka Obradovića.

- Veoma sam uzbuđen što ću igrati za Željka Obradovića. On je razlog zašto sam odlučio da dođem u Partizan. Imati priliku da igrate za trenera koji se smatra najvećim svih vremena u Evropi je nešto zaista posebno. Siguran sam da može da mi pomogne da rastem i razvijam svoju igru, te da je podignem na viši nivo.

Podelio je i detalje razgovora sa Nikolom Milutinovim.

- Samo je rekao da igranje u Srbiji nije isto kao igranje po drugim mestima u Evropi, i da ću, ako ikada budem imao priliku da odem tamo, razumeti šta je mislio u smislu te kulture. Dakle, pretpostavljam da ćemo uskoro saznati.

Ipak, mnogo više čuo je od Ognjena Dobrića, sa kojim je prošle sezone bio saigrač u Virtusu.

- Razgovarao sam sa Dobrićem. Naravno, navijao sam za njega tokom Olimpijskih igara jer mi je bio saigrač u Virtusu. Mnogo mi se dopao kao osoba i kao igrač. Mislim da je sjajan. Imali smo odličnu hemiju i dobar odnos tokom našeg zajedničkog vremena u Virtusu. Navijao sam za njega. Malo smo pričali o tome kako će biti zabavno igrati jedan protiv drugog sledeće sezone - zaključio je Lundberg za Basketball Sphere.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)