uživoKOKANOVIĆ PREDVODI BLOKADU PROKOPA I GAZELE: Protest opozicije u toku (FOTO/VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2024. u 18:50 >> 20:30

POLITIČKI protest koji organizuju Dragan Đilas i Dragan Šolak a za koji su kao lajfmotiv iskoristili litijum počeo je na Terazijama, da bi se posle govora nastavio kretanjem ka Gazeli. Na čelu kolone nalazi se Zlatko Kokanović, a saobraćaj je blokiran trasom kojom se kreću.

КОКАНОВИЋ ПРЕДВОДИ БЛОКАДУ ПРОКОПА И ГАЗЕЛЕ: Протест опозиције у току (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Početak protesta

Na proteste među prvima stigli su političari među kojima je Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i nasilnik koji je nosio vešala Srđan Nogo, ali i Zlatko Kokanović i pevač Milan Topalović.

Političar dr Branimir Nestorović izviždan je od strane prisutnih.

Na protestu je govorila i dr Dragana Đorđević koja je prenekoliko godina potpuno drugačije govorila o litijumu i Jadru.

Saobraćajka na Gazeli zbog blokade

Prilikom blokade Gazele došlo do saobraćajne nesreće.

Komunisti bi opet da otmu državu

Foto: N1 printskrin

Hoće da kopaju raku Vučiću

Opozicioni aktivista Miloš Krstić pozvao je demonstrante da iskopaju raku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Nema ništa levo od Gazele, pa desno od Gazele. Nema ništa levo od RTS-a pa desno od RTS-a. To je služba- Postoji samo zgrada Predsedništva. Ima nas dovoljno da iskopamo najveću rupu (raku), a možda nađemo i litijum! - napisao je on na Iksu.

Batinama teraju ljude na proteste

Kako ekskluzivno saznajemo, na večerašnjim protestima protiv eksploatacije litijuma u Beogradu okupio se veliki broj nasilnika koji su nedvosmisleno spremni da izazovu masovne nerede i incidente.

Naime, sa svojom ,,ekipom batinaša“, učešće na protestu uzeo je i bivši bokser Srbislav Rašković iz Bele Crkve, koji je još pre početka protesta u Beogradu počeo sa fizičkim zlostavljanjem i maltretiranjem svojih neistomišljenika.

Rašković je tako na pijaci u Beloj Crkvi, kao predstavnik udruženja građana ,,Za našu Belu Crkvu“, sa svojom ,,ekipom“ vršio agitaciju za učešće građana na protestima 10. avgusta. Tom prilikom verbalno mu se suprotstavio P. L. iz Beograda koji je pokušavao da prođe pijacom sa svojom devojkom i bakom. Međutim, Rašković je krvnički nasrnuo na njega i zadao mu više udaraca, zbog kojih je ovaj nesrećni mladić završio u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, dok je povrede zadobila i njegova baka, koju je tom prilikom Rašković brutalno odgurnuo, zbog čega je ona pala i povredila se.

Ako je Rašković sa svojom bandom batinaša spreman na ovakve incidente u maloj sredini kao što je Bela Crkva, gde ga svi poznaju i dobro vide šta radi, ne može se ni zamisliti na šta će sve biti spreman tokom protesta u Beogradu, gde će biti deo mase.

Foto: Printskrin

Na protestu fašista, proteste podržavaju u Albanci

Na protestu je i fašista Vuk Stanišić. Podršku protestu daju i Albanci koji pomno na društvenim mrežama prate šta se dešava u Beogradu.

Foto printskrin

Foto: Novosti

Ranije, iz Rusije je stiglo alarmantno upozorenje. Ruske službe bezbednosti su pisanim putem upozorile predsednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje.

Najavljena je i blokada Gazele.

Hrvati priželjkuju građanski rat

Hrvatski mediji sa oduševljenjem su dočekali protest u organizaciji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka u Beogradu i navijaju i priželjkuju građanski rat u Srbiji.

Foto: Printskrin

Đilas poslao svoje čauše na protest

Večeras su se na protestu protiv Rio Tinta pojavili Marinika Tepić i Borko Stefanović i još su na Tviteru napisali "Srbija se budi! Srbija se buni!"

Ponovo ćemo vas ostaviti bez posla i zakatančiti fabrike

Na protestu protiv Rio Tinta kog su sami doveli u Srbiju, pojavila su se u krupnom kadru N1 televizije dva transparenta!

  • "STOP INVESTITORIMA, SPASIMO PRIRODU"
  • "ODBRANIMO NARODNO, NACIONALIZUJMO INVESTITORSKO!"

Ovo faktički znači povratak u vreme do 2012. kada je bilo pola miliona radnih mesta manje, kad je prosečna plata bila 32.000 dinara, minimalna 15.000 dinara a nezaposlenost 25%, a sa druge strane imali ste Đilasa sa 619 miliona evra!

Palma: Ne damo vam Srbiju

„Na velikom broju transparenata na večerašnjem skupu u Beogradu pisalo je „Ne damo Jadar“. Moja poruka svim opozicionim propalim političarima je „Ne damo vam Srbiju. Ne damo vam da pučem preuzmete Srbiju. Sve izbore ste izgubili. Mi se u politici borimo radom, delima i olovkom na izborima, a vi nasiljem, lažima, prevarama i manipulacijom građana i zato i gubite izbore. Tražim od policije i tužilaštva u Srbiji da sprovode zakone ove države i zaštite građane i imovinu. Predsedniče Vučiću Srbija je uz tebe, Jedinstvena Srbija, partija čiji sam predsednik je uz tebe“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Na razgovore sve vreme poziva predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali kod ovih protesta u Srbiji se ne radi o životnoj sredini, ovde se radi o pokušaju preuzimanja Srbije pučem“, rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!