EVO KO JE SRBIN UBIJEN U ŠPANIJI: Ministar Dačić potvrdio da je likvidiran naš državljanin

Novosti online

14. 08. 2024. u 15:25 >> 15:37

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je od strane Nacionalne policije Španije MUP-u Srbije potvrđeno da je u španskom gradu Estepona ubijen srpski državljanin.

ЕВО КО ЈЕ СРБИН УБИЈЕН У ШПАНИЈИ: Министар Дачић потврдио да је ликвидиран наш држављанин

Foto: AP Photo/Paul White

- Potvrđeno nam je od strane Nacionalne policije Španije da je 12. avgusta u gradu Estepona ubijen srpski državljanin S. M. (1988) iz Beograda. Ubistvo je izvršeno iz vatrenog oružja, a S. M. je preminuo na licu mesta.

Lice je imalo lažni identitet belgijskog državljanina. Po informacijama španske policije, za sada ne postoji veza između ovog događaja i trgovine drogom i organizovanim kriminalom.

Za licem je raspisana od strane Interpola Beograd međunarodna poternica, jer je bio član organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga, radi neposrednog sticanja finansijske koristi. 

Lice je imalo zadatak kako kod utovara kokaina na brod, tako i za praćenje droge, njeno vađenje iz evropskih luka i dalju distribuciju, što je sve zabeleženo u komunikaciji preko aplikacije “SkyEcc“, izjavio je Dačić.

BONUS VIDEO: 11. KONGRES SPS-A: Prisustvuje i predsednik Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U NEVERICI: Evo šta je uradio Srbin koga je Fudbalski savez Rusije angažovao za važan posao