LAŽNI EKOLOG OTKRIO KAKO ĐILAS KONTROLIŠE SVE PROTESTE U SRBIJI: Angažuje svoje botove, tretira nas kao korisne idiote (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 11:02

VIŠE nema sumnje da iza svakog protesta koji se u Srbiji organizuje stoji tajkun Dragan Đilas, koji ih kontroliše i trudi se da ih maksimalno politički iskoristi.

ЛАЖНИ ЕКОЛОГ ОТКРИО КАКО ЂИЛАС КОНТРОЛИШЕ СВЕ ПРОТЕСТЕ У СРБИЈИ: Ангажује своје ботове, третира нас као корисне идиоте (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Za to postoji poseban scenario: angažuje svoje botove na društvenim mrežama koji imaju zadatak da sve koji se ne slažu sa Đilasom, ili se ističu, napadnu, a prema rečima lažnog ekologa Bojana Simišića, osnivača organizacije Eko straža, tajkun sve oko sebe tretira kao korisne idiote.

Simišić je još jula prošle godine objasnio šta se krije iza svega i kako Đilas kontroliše sve proteste:

- Oni imaju svoje ljude koji su dežurni na mrežama i koji ne daju nikom od tih pokreta da ojača, da ne bude toliko uticajan kada kritikuje ili bilo šta konstruktivno da govori... Oni nas smatraju korisnim idiotima. Oni smatraju da smo mi zec onaj što trči protiv vlasti, pa će oni sad da iskoriste taj naš momenat - rekao je 2023. lažni ekolog Simišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje