BRNABIĆ PORUČILA: Srbija u narednih 300 godina "neće imati lidera i čoveka" kao što je Vučić

Novosti online

14. 08. 2024. u 22:52

PREDSEDNICA Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić poručila je večeras posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku, da Srbija "u narednih 300 godina" neće imati "čoveka i lidera" kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА: Србија у наредних 300 година неће имати лидера и човека као што је Вучић

Foto Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

-Posle četiri sata ovako iskrenog i otvorenog razgovora, koji je i cela Srbija mogla da prati uživo, imam samo jednu stvar da kažem - neće Srbija imati ovakvog čoveka i lidera kakav je Aleksandar Vučić u narednih 300 godina, napisala je predsednica Skupštine na svom nalogu na mreži Iks.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u zgradi opštine Mali Zvornik sa meštanima tog, ali i okolnih mesta o eksploataciji litujuma i o drugim temama koje ih interesuju, a kako je rekao, došao je da ih čuje i sasluša.

Vučića je ispred zgrade opštine dočekalo više od stotinu građana, a sastanak je bio održan u sali Skupštine opštine Mali Zvornik.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)