NIKAD UKUSNIJA PILETINA SA ČETIRI VRSTE SIRA: Ovaj ukusni ručak postaje omiljeni svima koji ga probaju
Piletina je uvek dobar izbor za ručak, a kada je pripremate sa četiri vrste sira, ne postoji osoba koja se ne oduševi.
![НИКАД УКУСНИЈА ПИЛЕТИНА СА ЧЕТИРИ ВРСТЕ СИРА: Овај укусни ручак постаје омиљени свима који га пробају НИКАД УКУСНИЈА ПИЛЕТИНА СА ЧЕТИРИ ВРСТЕ СИРА: Овај укусни ручак постаје омиљени свима који га пробају](/data/images/2023-09-06/394714_piletina-u-sosu_fmob.jpg)
Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Sastojci:
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- 1 kesica začina piletina sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo.
(still)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
![HRVATSKA JE BOLESNO SKUPA Samo u četiri evropske zemlje je jeftinije živeti, poražavajući podaci za komšije HRVATSKA JE BOLESNO SKUPA Samo u četiri evropske zemlje je jeftinije živeti, poražavajući podaci za komšije](/data/images/2024-07-16/507480_1_kf.jpg?time=1721133501)
"HRVATSKA JE BOLESNO SKUPA" Samo u četiri evropske zemlje je jeftinije živeti, poražavajući podaci za komšije
HRVATSKA je bolesno skupa, piše današnji Jutarnji list.
16. 07. 2024. u 13:26
![EVO KADA TAČNO STIŽE RASHLAĐENJE: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru pljuskova i grmljavine EVO KADA TAČNO STIŽE RASHLAĐENJE: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru pljuskova i grmljavine](/data/images/2023-05-28/356271_tan2023-05-2518515416-3_kf.jpg?time=1721135419)
EVO KADA TAČNO STIŽE RASHLAĐENjE: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru pljuskova i grmljavine
NASTAVLjA se toplotni talas u Srbiji. Već u podne temperatura u Smederevskoj Palanci dostigla je 38 stepeni. Pred nama je vreo dan, a maksimalna temperatura i danas će dostići 41 stepen. Očekuje se sunčano.
16. 07. 2024. u 14:13
![REŠENA MISTERIJA Zašto je Tramp vikao: Čekajte, dajte mi cipele (FOTO) REŠENA MISTERIJA Zašto je Tramp vikao: Čekajte, dajte mi cipele (FOTO)](/data/images/2024-07-15/507209_donald-tramp-pokusaj-ubistva-foto-profimedia-3_kf.jpg?time=1721047123)
REŠENA MISTERIJA Zašto je Tramp vikao: "Čekajte, dajte mi cipele" (FOTO)
"NE BI trebalo da budem ovde, trebalo bi da sam mrtav."
15. 07. 2024. u 14:38
Komentari (0)