
MEKA PRASETINA SA KROMPIROM I SOSOM: Ručak kome niko neće odoleti
Sočno meso i hrskava kožica koja se lepi za prste.
12. 11. 2024. u 12:00

PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00

SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00

RECEPT KOJI MORATE ISPROBATI: Posne punjene paprike sa orasima, bolje nego klasične i spremaju se vrlo lako
Punjene paprike za koje će vam svi tražiti recept.
06. 11. 2024. u 14:49

ĆUFTE IZ RERNE SA SOSOM OD MAJONEZA I BELOG LUKA: Kada ih jednom probate, pravićete ih stalno
Ukus savršenstva na vašem stolu.
05. 11. 2024. u 13:34

GURMANSKI RECEPT ZA SAVRŠEN RUČAK: Kiseli kupus sa suvim mesom, slaninom i šljivama
Saznajte kako da napravite nešto gurmanskiju verziju kiselog kupusa. Ovog puta mu, pored suvog mesa, dodajte slaninu i šljive.
04. 11. 2024. u 15:00

NJEGOVO VELIČANSTVO BIFTEK VELINGTON: Za prave gurmanske užitke napravite obrok kojem niko neće odoleti
Neprikosnoven ukus pravog komada mesa, čudnovatog je ukusa, a i mirisa.
04. 11. 2024. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50

BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00

NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20