MAJA, NINA, VIKTOR, VOJIN: Faca do face na premijeri filma Alekse Balaševića u Sarajevu (FOTO)

Dušan Cakić

22. 08. 2024. u 23:50

NAKON što je osvojio dve nagrade na filmskom festivalu u Napulju, film "Megdan: Između vode i vatre" danas doživljava svoju premijeru na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu.

МАЈА, НИНА, ВИКТОР, ВОЈИН: Фаца до фаце на премијери филма Алексе Балашевића у Сарајеву (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Film "Megdan" donosi priču o bivšoj vaterpolo zvezdi Petru, koji ulazi u opasnu igru da bi spasao svoj klub, istražujući tanku granicu između pobede i poraza.

Viktor Savić u glavnoj ulozi, zajedno sa Enisom Bešlagićem, Vojinom Ćetkovićem, Ninom Seničar, Majom Berović i Jovanom Balašević, čini impresivnu glumačku postavu.

Na crvenom tepihu premijere u Sarajevu zablistale su sve zvezde filma. Publika je sa oduševljenjem dočekala ekipu, a atmosfera je bila ispunjena emocijama i velikim očekivanjima.

Foto: Privatna arhiva

Glumci su sijali, a posebno su se istakli Maja Berović, Nina Seničar i Vojin Ćetković, Viktor Savić, dok je Aleksa Balašević zajedno sa suprugom i ćerkom, ponosno pozirao pred okupljenim obožavaocima. 

Film "Megdan" je već sada obeležio SFF, a publika je sa nestrpljenjem iščekivala ovaj emotivni spektakl, koji obećava nezaboravno filmsko iskustvo.

Producent Aleksa Balašević izabrao je 22. avgust, rođendan svoje kćerke Vere, za prikazivanje ovog filma u Sarajevu, gradu koji je njegovom ocu Đorđu Balaševiću bio posebno drag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!