DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. SEPTEMBAR: Vagi potreban odmor, Strelac očekuju vanredni troškovi, Ribama dobar dan za ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 09. 2024. u 21:05

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Jarca, šta vas u četvrtak 12. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 12. СЕПТЕМБАР: Ваги потребан одмор, Стрелац очекују ванредни трошкови, Рибама добар дан за љубав

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, donosi vam probleme sa nadređenima i ženama, ma kog pola da ste. Poslušajte savet Blizanaca. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, uveče, najavljuje rasprave sa voljenom osobom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u Jarcu sa Merkurom koji upravlja vašim finansijama i Uranom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava trzavice u odnosu sa emotivnim partnerom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući novca, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura, podstiče vaše ambicije kada je reč o ulaganju u samostalnu delatnost. Napeti aspekti Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, unose tenziju u odnos sa emotivnim partnerom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u opoziciji sa Marsom u vašem znaku, čini vas nervoznijim i sklonim raspravama, naročito sa ženama. Napet aspekt između Saturna, vladaoca partnerskih odnosa i Venere, nagoveštava probleme u tajnoj vezi. Podložnost povredama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Trigon između Meseca u Jarcu i Merkura, vladaoca vašeg posla, podstiče vašu ambiciju po pitanju saradnje sa strancima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske poteze. Opozicija sa Marsom donosi probleme članovima porodice, naročito sa ženama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa Mesecom u Jarcu donosi vam povoljan ishod dogovora o poslu koji ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem mladih. Komunikacija sa emotivnim partnerom prilično vas iscrpljuje. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Opozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa i Meseca u kući privatnosti unosi tenziju u vaš dom. Napeti aspekti vašeg vladaoca Venere, nepovoljno utiču na finansije. Dobijate važnu informaciju od osobe na položaju. Potreban vam je odmor.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Opozicija između vašeg vladaoca Marsa i Meseca, može danas da preokrene vaše planove. Izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Manji dobici stižu preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Podložnost povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca u kući posla, sa Marsom u kući finansija i vašim suvladaocem Neptunom, donosi vam vanredne troškove, naročito ako ste privatnik. Imate podršku nadređenih ili osobe na položaju. Poziv za izlazak od Blizanaca.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku, pod uticajem vaših vladalaca Saturna i Urana, donosi promene vaših planova. Trigon sa Merkurom, simbolom biznisa, povoljno utiče na ishod dogovora o novom poslovnom aražmanu. Zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Zbog aspekata Meseca sa Uranom i Saturnom, planetama budućnosti i prošlosti, koje upravljaju vašim znakom, uspećete da uz veći napor ostvarite ono što ste naumili. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ljubavni partner sumnja u vašu iskrenost.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, povoljno utiče na komunikaciju sa partnerom. Aspekt sa vašim vladaocem Neptunom upozorava na oprez kada je reč o kreativnim i projektima sa strancima. Promenljivo raspoloženje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore šahid iz bizarnog razloga

NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore "šahid" iz bizarnog razloga

LOVCI rumunskog vazduhoplovstva F-16 uspešno su presreli ruski dron sa eksplozivom koji je narušio vazdušni prostor NATO-a tokom nedavnog napada Kremlja na Ukrajinu, ali pilotima nije bilo dozvoljeno da obore bespilotnu, robotsku letelicu jer bi to bilo ilegalno prema rumunskom državnom zakonu, navodi se u zvaničnim izjavama i novinskim izveštajima, piše Kijev post.

11. 09. 2024. u 20:59

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?