TENISKA VEST DANA: Novak Đoković otkazao trening, a onda uradio - ovo

Novosti online

24. 08. 2024. u 18:24 >> 19:31

Novak Đoković je uznemirio svoje navijače jer je odustao od jednog treninga u Njujorku, pred poslednji teniski grend slem turnir u 2024. godini, ali izgleda da razloga za paniku baš i nema.

ТЕНИСКА ВЕСТ ДАНА: Новак Ђоковић отказао тренинг, а онда урадио - ово

Screenshot / USOpen

Podsetimo, kako je ranije tokom dana prenela danska TV 2 nakon treninga koji su uoči Ju-Es opena odradili Đoković i Holger Rune od 12 do 13 časova na pomoćnom terenu, plan je bio da nastave na "Artur Eš" igralištu, ali je "Đoković bio prinuđen da odustane".

Navodno, olimpijski šampion je "morao da se podvrgne tretmanu masaže", te zato nije izašao na drugi deo vežbanja sa Runeom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, potom je delovalo da razloga za brigu, izgleda, baš i nema.

U pitanju je, tako se činilo, bila samo mera predostrožnosti pred početak turnira jer se Nole u popodnevnim satima pojavio na terenu - i započeo trening sa svojim starim znancem - Stanom Vavrinkom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Novak Đoković tokom treninga sa Stanom Vavrinkom pred početak Ju-Es opena 2024 / Screenshot / USOpen

Tokom vežbanja sa Švajcarcem Novak je imao steznik na desnoj nozi (isprva ga nije nosio kada je odradio prvi njujorški trening), očigledno vodeći računa da se mesto koje je pre dva meseca operisao - oporavlja na najbolji mogući način.

Posle nekoliko minuta na "terenu za trening broj 1", Nole i Vavrinka su prešli na stadion "Artur Eš", kako bi pred brojnim znatiželjnim ljubiteljima tenisa dovršili ovaj "uvod" za spektakl koji sledi.

Novak Đoković i Stan Vavrinka tokom treninga pred Ju-Es open 2024 / Screenshot / USopen

Informacija koja se tada pojavila da je "trening Noleta i Vavrinke morao da bude prekinut zbog toga što se Đoković loše osećao" - nije bila tačna: njih dvojica su se, prosto, "preselila" pred veću publiku i tamo dovršila svoje zagrevanje za "glavni događaj".

Kada igra Novak Đoković?

Organizatori Ju-Es opena su saopštili da će Đoković igrati "prvog radnog dana", a sada je postala poznata i tačna satnica njegovog prvog meča u pohodu na 25. grend slem titulu.

---

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)