NOVO RUHO: Fudbalski savez Srbije završio rekonstrukciju većine terena u našoj zemlji

N. I.

17. 09. 2024. u 14:53

NOVO lice fudbalske Srbije. Evropa je stigla u Novi Sad, Lučane, Novi Pazar, Suboticu, uskoro i druge gradove širom naše zemlje.

НОВО РУХО: Фудбалски савез Србије завршио реконструкцију већине терена у нашој земљи

FOTO: FSS

Posle plasmana na najveća takmičenja nacionalnog tima, otvaranja novih stadiona u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi bio je jedan od najvažnijih strateških ciljeva koje je rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije postavilo kao prioritet u svom radu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Veliki projekat koji nam donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja.

Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

I sada polako se sklapa slika koja je ponos svih ljubitelja fudbala, navijača i igrača. Srbija po kvalitetu terena definitivno staje u red fudbalski najrazvijenijih zemalja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje