
STARINSKO SRPSKO JELO: Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
Starinsko sočno jelo koje možete da pravita sa bilo kojom vrstom kobasice, koju god da imate, dovoljan vam je jedan red kolutova. Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim.
28. 01. 2025. u 09:00Novosti online

FAŠIRANE ŠNICLE: Recept za brz i bogat ručak koji će ljubitelji mesa obožavati
Faširane šnicle su uvek dobra ideja za ručak.
27. 01. 2025. u 09:00Novosti online

SAVRŠENA IDEJA ZA DANAŠNJI RUČAK: Pohovane šnicle, restovani krompir, čorbica, brzo, lako, a preukusno
Kompletan obrok spreman za tili čas.
26. 01. 2025. u 09:00Novosti online

PILETINA PARMIĐANO: Vreme je za nove ukuse koje ćete obožavati
Bogato tradicionalno italijansko jelo, nežnog i skladnog ukusa.
25. 01. 2025. u 09:00Novosti online

ĆUFTE SA TIKVICAMA I PARMEZANOM U SOSU OD JOGURTA: Ukus koji će vas zadiviti
Ove ćufte sa tikvicama i parmezanom su lagane, sočne i osvežavajuće.
24. 01. 2025. u 09:00Novosti online

NJOKE SA PILETINOM I SPANAĆEM: Od jednostavnih sastojaka napravite jelo kao iz najboljeg restorana
Njoke sa piletinom i spanaćem su ukusan i hranljiv obrok, koji se brzo priprema i savršeno je rešenje za užurbane dane.
23. 01. 2025. u 11:00Novosti online

OVO MORATE DA PROBATE: Pečeni karfiol u kremastom sosu sa sirom i belim lukom
Pečeni karfiol nikad nije bio ukusniji.
23. 01. 2025. u 07:00Novosti online

NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online

PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen spoj povrća i mesa daće celom jelu neodoljivu aromu
Jednostavan i ukusan recept.
21. 01. 2025. u 09:00Novosti online

RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online

STARI SRPSKI RECEPT: Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
18. 01. 2025. u 09:00Novosti online

PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno
Pileće ćufte sa njokama prave se u aromatičnom belom sosu i dodatno posipaju kačkavaljem.
17. 01. 2025. u 09:00Novosti online

MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online

ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
Ručak koji svi obožavaju.
15. 01. 2025. u 07:00Novosti online

SAVRŠEN ZIMSKI RUČAK: Fantastičan ribanac sa slaninom i kobasicama
Izdašan i ukusan ručak za celu porodicu.
14. 01. 2025. u 09:00Novosti online

ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
12. 01. 2025. u 09:00Novosti online

VOJVOĐANSKI PAPRIKAŠ SA REZANCIMA: Tradicionalno jelo na kašiku (VIDEO)
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima.
11. 01. 2025. u 09:00Novosti online

TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela
Napravite na ovaj način i uživaćete u savršenom ukusu.
10. 01. 2025. u 09:00Novosti online

PEKARSKI KROMPIR PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Hrskav i aromatičan prilog koji odlično ide uz sve vrste mesa (VIDEO)
Pekarski krompir po receptu Džejmija Olivera biće hrskav, zlatan i prepun arome.
09. 01. 2025. u 11:49Novosti online

RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole
Spanać poslužite uz jaje na oko ili krompir-pire.
09. 01. 2025. u 11:03Novosti online

PREDLOG ZA ODLIČAN RUČAK: Zapečene krmenadle sa krompirom
Krmenadle zapečene sa krompirom su pravo zimsko jelo, vrlo izdašno i aromatično.
09. 01. 2025. u 09:00Novosti online

UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima
Posni paprikaš od crvenog sočiva je jelo na kašiku koje će prijati svima.
06. 01. 2025. u 09:00Novosti online

HRSKAVE SVINJSKE BAJADERICE ZA BOŽIĆNI RUČAK: Gurmanluk koji Srbi obožavaju
Za božićni ručak napravite neodoljive svinjske bajaderice koje se istovremeno tope i krckaju u ustima. Priprema se jednostavno, a za Božić je poželjno da se na trepezi nađe i svinjsko meso, a ove bajaderice su naš predlog.
05. 01. 2025. u 13:00Novosti online

ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompir i začine.
05. 01. 2025. u 11:00Novosti online